Permanente bevestiging

Het plaatsen of toepassen van een permanente bevestiging is de allernieuwste techniek en een mooie ontwikkeling binnen de haarindustrie. Het hoeft niet altijd een volledige pruik te zijn. Dankzij een permanente bevestiging kunt u alles doen wat u maar wil… Is het nu sporten, douchen, zwemmen of een andere activiteit, een 2de huid kan tegen alles!

Het is vederlicht met een maximum aan draagcomfort en heel makkelijk zelf in vorm te brengen.

De laatste jaren zijn de haarwerken steeds natuurlijker geworden en wanneer deze een goede maat heeft en op een correcte manier bevestigd is, kan je deze niet onderscheiden van het natuurlijke haar. Kies je voor een haarwerk met een permanente bevestiging, een semi permanente bevestiging of een andere soort bevestiging, elk heeft zo zijn voor en nadelen.

Bij het plaatsen van een 2de huid word eerst het eventueel aanwezige haar op het hoofd afgeschoren. Vervolgens word er met een medicinale lijm gewerkt die het haarwerk perfect op zijn plaats houdt. Na 3 tot 6 weken, afhankelijk van de transpiratie of een vette hoofdhuid kom je langs, word deze afgenomen , gereinigd en herplaatst. De meeste mensen opteren meestal voor 2 haarwerken, dan hebben ze er altijd “één reserve” maar dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Door de twee haarstukjes af te wisselen verleng je ook de levensduur van het haarwerk. Dit is zowel bij mannen als bij dames mogelijk.

Stappenplan

  1. Bij het eerste bezoek maken we een mal van uw hoofd, zodat we zeker weten dat het haarwerk perfect blijft zitten en bespreken we welk haartype voor jou het beste zou zijn.
  2. We maken een 2de afspraak wanneer het haarwerk aanwezig is om te plaatsen.
  3. Om het haarwerk perfect te kunnen bevestigen, worden de aanwezige haartjes op die plaats afgeschoren.
  4. We reinigen en ontvetten eerst de huid voor een betere hechting van de lijm.
  5. We passen de lijm toe, zowel op het haarwerk als op de hoofdhuid.
  6. Plaatsen het haarwerk strak op het hoofd, zodanig er zich geen luchtbelletjes kunnen vormen onder het haarwerk.
  7. Het haarwerk word volledig geknipt en aangepast aan de huidige modetrends en wens van de klant voor een optimaal resultaat.

Als je kiest voor een permanente bevestiging, kies je voor comfort in je leven… en 7 op 7 mooi.